Kundservice

Sponsring

Vill ni bli sponsrade av Svea så skicka gärna en ansökan med beskrivning av dig/ditt lag och berätta lite mer till ted@sveasvea.se

Sveriges nya världsetta

Att sätta upp mål för sig själv och satsa fullt ut för att uppnå dem kräver både målmedvetenhet och en stark tro på sig själv. Det är egenskaper som vi på Svea alltid har gillat.

Oavsett om Sverige har en ny världsetta om ett par år eller om du är en del av ett Korplag och idrottar för glädjen och gemenskapens skull så tror vi att med målmedvetenhet, ödmjukhet och passion så finns det inga gränser för hur långt man kan nå.

Och nog för att det är klyschigt men vi håller med om att ungdomar är vår framtid. Så av det skälet är varje ansträngning att ge alla ungdomar bra förutsättningar oerhört viktig. Det är ett av skälen till att vi är med och sponsrar unga talanger, idrottslag och -föreningar.

Vill ni bli sponsrade så skicka gärna en ansökan med beskrivning av dig/ditt lag och berätta lite mer till svea@sveasvea.se. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt.